Kosten

Thuiszorg zoals verpleging of verzorging aan huis wordt vergoed vanuit de basisverzekering. U betaalt hiervoor geen eigen risico. In de zorgverzekeringswet is bepaald dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een breed pakket aan basiszorg. Het maakt daarbij niet uit of een aanbieder wel of geen contract heeft met de verzekeraar.

Klaverblad zorg is een jonge organisatie en heeft nog geen contract met de verzekeraar. De verzekeraar noemt ons ongecontracteerde zorgaanbieder. Dit heeft als gevolg dat de verzekeraar onze zorgverlening aan u niet volledig vergoed. U als client ondervindt daar ABSOLUUT geen hinder van. Waarom niet? Omdat Klaverbladzorg zich aanpast aan uw verzekeringspolis. Dit betekent dat u ons betaald wat de verzekeraar aan u vergoed. Dit staat ook bovenaan onze factuur. Wij brengen u niets extra’s in rekening.

ONZE WERKWIJZE FACTURATIE

Wij begrijpen dat de administratie rondom de factuur iedere maand een belasting voor u kan zijn. Om u daarin te ontlasten en te zorgen dat het facturatieproces met de verzekeraar vloeiend verloopt nemen wij het van u over.

U als cliënt wordt niet belast met de facturatie rompslomp omdat de facturatie verloopt via Vecozo – digitaal betaalportaal tussen verzekeraar en zorgaanbieder- dan wel de mogelijkheid van automatische incasso aangeboden wordt.

Er wordt niets extra’s bij u in rekening gebracht. Klaverbladzorg is en blijft daarin heel transparant. U ontvangt altijd een kopie van de factuur die wij naar de verzekeraar sturen zodat u de laatste controle kunt doen.

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze ten aanzien van de factuur, schroom dan niet en neem direct contact met ons op.